Bruidsboeket

Een bruidsboeket is veel meer dan een bos bloemen. Het bruidsboeket maakt het plaatje af en sluit naadloos aan op uw stijl. De bruidsboeketten van Bij Bloem zijn altijd BIJzonder, want dat zijn jullie ook. U kunt uw boeket helemaal naar wens samen laten stellen.

Kies bijvoorbeeld voor een speels plukboeket, een traditionele biedermeier of voor een origineel boeket in de vorm van een druppel of waterval. Werkelijk alles is mogelijk. En of u nu wel of niet als bruid uw boeket aan het eind van de dag over uw schouder gooit, wij zorgen ervoor dat uw boeket de hele dag goed blijft.

Bruidswerk
Bij Bloem Bij Bloem bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen met liefde voor hun werk. Al onze bloemen behandelen wij met veel liefde. Ons doel is om van iedere bloem een mooie en BIJzondere creatie te maken.

Wilt u persoonlijk advies over bruidswerk? Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken. U bent welkom in onze winkel op de Graaf Willem straat 6-8 in ’s-Gravenzande. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen via winkel@bijbloem.com of bellen tijdens onze openingstijden naar 0174 - 504 156.