Workshops

Bent u gek op bloemen en alle creaties die u hiermee kunt maken? Wilt u een avond of middag creatief bezig zijn? Met familie, collega’s of vriendinnen, het kan allemaal. Wij zorgen voor een gezellige middag of avond uit. Even iets anders en na afloop neemt u een origineel eigengemaakt bloemstuk mee naar huis. Heeft u geen ervaring of bent u niet zo creatief? Geen probleem. Onze workshop zijn geschikt voor iedereen.

Ladies workshop
Met alle nichten, zussen of vriendinnen iets origineels doen? Denk eens aan een bloemenworkshop. Leuk om bijvoorbeeld voor de Kerst een avond of middag te plannen. Of als onderdeel van een familie- of vrijgezellendag. Wij organiseren ook workshops met een high tea of high wine. Zo maken we het nog leuker. Informeer naar de mogelijkheden en onze prijzen.

Workshops voor bedrijven
Ook voor bedrijven is het leuk om voor personeel een workshop bloemschikken te organiseren. Een originele manier om op een ontspannen manier creatief bezig te zijn met het team. Kinderfeestje Een kinderfeestje dat net even iets anders is dan anders. Dat kan bij ons. De kinderen leren niet alleen van alles over bloemen, maar nemen na het feest ook een mooi bloemwerk mee naar huis. Wij organiseren kinderfeestjes vanaf 8 kinderen. Tijdens de workshop wordt er natuurlijk ook gezorgd voor limonade met wat lekkers erbij. We maken er een leuk kinderfeestje van, u hoeft zelf nergens meer aan te denken. Succes verzekerd.

Workshops Bij Bloem
Bij Bloem bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen met liefde voor hun werk. Al onze bloemen behandelen wij met veel zorg en liefde. Ons doel is om van iedere bloem een mooie en BIJzondere creatie te maken. Wilt u meer informatie over onze workshops? Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken. U bent welkom in onze winkel op de Graaf Willem straat 6-8 in ’s-Gravenzande. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen via winkel@bijbloem.com of bellen tijdens onze openingstijden naar 0174- 504 156.